Merkitse tapahtuma kalenteriisi:
0

Tapahtuman osallistuminen:

Päivä ja aika
pe 20.10.2017 - ma 23.10.2017
Koko päivä

Tapahtumapaikka
Praha

Osoite:
U Radnice 8, Praha

Tapahtuman tiedot

Lokakuussa eurosinkut suuntaavat pitkäksi viikonlopuksi Prahaan!

Lisäys 29.9.: Reissuun on lähdössä 11 naista ja 2 miestä. Vielä ehdit mukaan!

Praha on Tsekin pääkaupunki ja se sijaitsee kauniin Vltavajoen rannalla. Kaupungin hyvin säilynyt keskiaikainen vanhakaupunki kuuluu Unescon maailmanperintäluetteloon. Vanhojen pubien holvikaaret ja historian havina antavat oman silauksensa niin oluen kuin ruoankin makuun. Lämpimät ilmat jatkuvat lokakuulle asti.

Varaa nyt lentosi ja hotellisi ja liity seuraan! Lennot kustantavat vain noin 192 e (=Finnairin hinta 3.8.17) + hotelli. Ilmoituksen lopussa on koollekutsujien lento- ja hotellitiedot, jos haluat samalle lennolle ja samaan hotelliin.

Huom. Tällä matkalla ei ole varsinaista järjestäjää vaan koollekutsuja ? Prahassa ei ole pakollista yhteistä opastettua ohjelmaa vaan halutessamme voimme jakaantua pienempiin porukoihin kunkin kiinnostusten mukaisesti.

Liity Facebookin ryhmään *esPraha 2017. Siellä voimme suunnitella yhdessä matkaohjelmaa. Suunnitelmissa ovat ainakin Petra ja Josefov (Prahan juutalaiskaupunki), vanhaa kaupunkia sen oluttupia tietysti unohtamatta. Voit myös kysellä huonekaveria ryhmästä.

Tietoa matkakohteesta:

 

Sinkku, tervetuloa mukaan!

Näkemisiin matkakumppanisi
Päivi & Marge
yht. otot: paivi.ollilan(at)gmail.com

***

Koollekutsujien lentoaikataulu Finnairilla (voit ottaa samat lennot tai jotkut muut):

 • meno pe 20.10.2017 klo 9.35, Prahassa klo 10.50
 • paluu ma 23.10.2017 klo 19.30, Helsingissä klo 22.35
 • hinta 192 e / henkilö (hintatieto 3.8.2017)

 

Koollekutsujien hotelli (voit ottaa huoneen samasta hotellista tai valita jonkun muun):

 •  Hotel U Tří Bubnů , hinta kahden hengen huoneessa 214 e/ huone (hintatieto 3.8.2017)
  Hotel U Tří Bubnů sijaistee historiallisessa keskustassa 50 metrin päässä vanhankaupunginaukiolta, jossa Orlojin astronominen kello sijaitsee. Majoituspaikka sijaitsee vastapäätä taloa, jossa kuuluisa kirjailija Franz Kafka asui. Hotellirakennus on listattu Unescon maailmanperintökohteisiin.
  Suosittu ravintola Brasileiro sijaitsee samassa rakennuksessa. Monumentit, kuten Pyhän Nikolauksen kirkko ja Týn-katedraali, sekä erilaiset ​​klubit, viihtyisät baarit ja kahvilat ovat välittömässä läheisyydessä. Alueella on myös monia kauppoja. Maamerkit, kuten Kaarlensilta ja Rudolfinum, sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä. Venceslauksen aukiolle on matkaa 700 metriä. Lähin metroasema sijaitsee vain 200 metrin päässä.

  Käytettävissä on ilmainen WiFi, ja kannettavia tietokoneita voi lainata maksutta.Englannin-, ranskan-, italian- ja saksankielisiä audio-oppaita Prahan kaupunkikierroksia varten voi lainata maksutta (saatavuuden mukaan) U Tří Bubnůsta.

  (Lähde Booking.com)

Huom! Osa osallistujista majoittuu Cerny Slon -hotellissa, joka on 300 m päässä koollekutsujien hotellista.


Osallistumalla *es tapahtumaan hyväksyt osallistujan yleiset ohjeet
Ekaa kertaa tulossa tapahtumaan? Vinkkejä täällä.


Tapahtumatuottaja:

LiveSinkut

Tapahtumasta voit kysyä julkisesti alla olevien kommenttikenttien kautta tai lähettää tapahtumatuottajalle yksityisviestin menemällä hänen Profiili -sivulleen (kirjautuneena).

Kommentoi

3 vastausta artikkeliin “Pitkä virkistävä viikonloppu Prahassa”

 1. No, varasin teidän hotellin läheltä itselleni Hostel Franz Kafkasta sängyn (osoite on Kaprova 13/14 eli n. 70 m hotelliltanne) Lennän Prahaan jo torstaina ja pois lähden ma-iltana (Czech Airlinesilla meno ja Norwegianilla paluu). Mutta mielelläni pyörin muuten porukassanne tuolla Prahassa. En ikävä kyllä ole facessa (enkä jaksa sinne tullakaan), joten katsotaan jäänkö vähän ulkopuoliseksi. No, Whattsappissä olen, jospa kommunikointi sillä pelaa paikan päällä. Mutta innolla odotan ensimmäistä Prahan matkaani.

Vastaa

Pohditko jotain?

Lue usein kysyttyä.

Rekisteriseloste  |   Käyttöehdot & evästeet

©2018 eurosinkut - *es

or

Log in with your credentials

Forgot your details?