Merkitse tapahtuma kalenteriisi:
0

Tapahtuman osallistuminen:

Päivä ja aika
pe 16.02.2018
18:00 - 23:30

Tapahtuman tiedot

Aito napolilainen pizzeria Capperi Oulunkylässä on herättänyt paljon huomiota lehdistössä. Mitä ihmettä? Lähiössä sijaitseva pizzeria, johon ei pääse ilman pöytävarausta? Ja varausjonot ovat pitkiä.

Syyskuussa kävimme *es-tapahtuman merkeissä kokeilemassa paikkaa, ja arviot olivat ylistäviä. ”Toiseksi paras pizza ikinä. Tulen uudestaankin.” (Jori P.)

Nyt eurosinkuille on jälleen varattu oma pöytä pe 16.2 klo 18. Lue oheinen arvostelu ja ilmoittaudu mukaan toteamaan itse, mistä on kyse.

http://www.iltalehti.fi/pippuri/201708182200333657_ah.shtml

Tällä kertaa ruokailun jälkeen lähdemme jatkoille läheiseen O´gelis baariin, jossa esiintyy loistava Ogeli Music Club solisteinaan mm. Klaus Järvinen ja Markku Arokanto. Luvassa siis aikuiseen makuun sopivaa livemusiikkia.

Ilmoittaudu mahdollisimman pian lähettämällä sähköposti osoitteeseen eeva.m.harju(ät)gmail.com. Paikkoja on luonnollisesti rajoitettu määrä. Tervetuloa maistamaan aitoa napolilaista pizzaa hyvässä seurassa.

Eeva

 


Osallistumalla *es tapahtumaan hyväksyt osallistujan yleiset ohjeet
Ekaa kertaa tulossa tapahtumaan? Vinkkejä täällä.


Tapahtumatuottaja:

Eeva

Tapahtumasta voit kysyä julkisesti alla olevien kommenttikenttien kautta tai lähettää tapahtumatuottajalle yksityisviestin menemällä hänen Profiili -sivulleen (kirjautuneena).

Kommentoi

Vastaa

Rekisteriseloste  |   Käyttöehdot & evästeet

©2018 eurosinkut - *es

or

Log in with your credentials

Forgot your details?