Merkitse tapahtuma kalenteriisi:
0

Tapahtuman osallistuminen:

Päivä ja aika
la 26.05.2018
10:30 - 14:30

Tapahtuman tiedot

Eurosinkut liittyvät yhteistyössä mukaan Espoon Ladun pyöräretkelle la 26.5.

Kierros Espoon keskuspuistossa ja läntisissä kaupunginosissa. Matka on noin 40 km, matkanopeus on 15 – 18 km/h. Kesto n. 4 tuntia taukoineen. Retki sopii myös aloittelijoille ja se ajetaan asfaltilla sekä hiekkateillä.
Ei ennakkoilmoittautumista, tule vaan paikalle vähän ennen lähtöaikaa.
Retken aikana pidetään juomataukoja sekä kahvitauko. Retki ajetaan osallistujien omalla vastuulla.

Retken lähtöpaikka on näyttelykeskuksen Cafe WeeGee Tapiolassa. Lisätietoja Antero Kaleva, antero.kaleva ät gmail.com, puh. 050 390 3160.

PYÖRÄRETKELLÄ HUOMIOITAVAA:

Tarkista, että pyöräsi vaihteet ja jarrut toimivat kunnolla, ketjut ovat rasvatut, renkaissa on riittävä ilmanpaine ja että renkaat ovat kaiken kaikkiaan hyvässä kunnossa. Matkalla voi sattua rengasrikko, joten ota mukaan pyörääsi sopiva varasisärengas.

VARUSTEET:

kypärä, pyöräilyvaatetus sääennusteen mukainen, juomapullollinen nestettä, energiaa, pyörän lukko, kännykkä, pyöräily- / aurinkolasit, muu käyttämäsi pyöräilyvarustus.
Ota myös mukaan muut eri retkillä tarvittavat tavarat esim. omat eväät, grillimakkarat, pyyhe, uimahousut (kts. kunkin retken sisältö ja vierailukohteet). Myös rahaa esim. kahvilla käyntiä varten on hyvä ottaa mukaan.
Jos haluat tulla matkan varrelta mukaan, niin sovi siitä etukäteen vetäjän kanssa, jolloin sovitaan tapaamispaikka ja aika. Jos et aja retkeä loppuun asti, niin kerro vetäjälle, missä kohtaa tulet jäämään ryhmästä pois. Retkellä ollessasi noudatathan aina liikennesääntöjä ja huomioithan muut tiellä liikkujat.

Lauantairetket sopivat ”sunnuntaipyöräilijöille”. Jos olet pyöräillyt säännöllisesti vapaa-ajalla tai työmatkoilla, niin sovit hyvin joukkoon mukaan. Retket ajetaan omalla vastuulla.

Tapahtuma on yhteistyössä Espoon Ladun kanssa ja vetäjä on luvannut huolehtia myös *es-porukasta. Varsinaista *es-vastuullista tällä tapahtumalla ei ole ja siksi yhteistyötapahtuma.

Katso muut pyöräilytapahtumat täältä.


Osallistumalla *es tapahtumaan hyväksyt osallistujan yleiset ohjeet
Ekaa kertaa tulossa tapahtumaan? Vinkkejä täällä.


Tapahtumatuottaja:

yhteistyö

Tapahtumasta voit kysyä julkisesti alla olevien kommenttikenttien kautta tai lähettää tapahtumatuottajalle yksityisviestin menemällä hänen Profiili -sivulleen (kirjautuneena).

Kommentoi

Vastaa

Pohditko jotain?

Lue usein kysyttyä.

Rekisteriseloste  |   Käyttöehdot & evästeet

©2018 eurosinkut - *es

or

Log in with your credentials

Forgot your details?