Merkitse tapahtuma kalenteriisi:
0

Tapahtuman osallistuminen:

Päivä ja aika
to 25.05.2017
18:00 - 22:00

Tapahtumapaikka
Pub Angleterre

Osoite:
Fredrikinkatu 47, Helsinki

Tapahtuman tiedot

to 25.5.2016 klo 18.00 alkaen juomme pari Pangalaktisia kurlauspommia sekä syömme pähkinöitä sekä yritämme olla lukematta vogonien runoutta ja tietysti tiedämme missä pyyhkeemme on. Yritämme saada kontaktia muihin pyyhepäivän järjestäjiin ympäri maailmaa sekä mahdollisesti läheltä ohittaviin avaruusaluksiin.

Paikalle voi tulla ilmoittautumatta.

Kaikki tämä Linnunradan käsikirja liftareille kirjoittajan, Douglas Adamsin, kunniaksi.

Muuta:  Itse TowelDay HQ on ottanut kantaa tapahtumaamme: https://www.facebook.com/towelday/posts/1026405310825067

Kanna pyyhettäsi, missä sitten oletkin, koko päivä!

Pyyhe, kirjassa sanotaan, on ehkä kaikkein käyttökelpoisin esine peukalokyytiläisen tavaroista. Ensinnäkin sillä on käytännöllistä arvoa: Siihen voi kääriytyä matkatessaan Jaglan Betan kylmien kuiden pinnalla. Sen päällä voi maata Santraginus V:n hohtavilla marmorihiekkarannoilla ja hengittää merien juovuttavia tuoksuja. Sen alle voi nukahtaa Kakrafoonin erämaassa punaisten aurinkojen lempeässä loisteessa. Sitä voi käyttää purjeena pikku lautassaan purjehtiessaan myötävirtaan pitkin Mothin raskasvetisiä jokia. Jos pyyhkeen kastelee, sitä voi käyttää lähitaisteluaseena. Sen voi kääriä päänsä ympäri päästäkseen hengittämästä myrkyllisiä kaasuja tai välttääkseen Traal-planeetan verenhimoisen sontiaismolottajan katsetta — Pyyhettä voi käyttää merkinantovälineenä pulaan joutuessaan, ja tietenkin siihen voi kuivata itsensä, jos se vielä näyttää kyllin puhtaalta kaiken tämän jälkeen.

Tärkeintä pyyhkeessä ovat kuitenkin sen edustamat henkiset arvot. Jos kulkuri (= ei-peukalokyytiläinen) huomaa että peukalokyytiläisellä on pyyhe tallella, hän olettaa jostain tuntemattomasta syystä automaattisesti että tällä on mukanaan myös hammasharja, pesurätti, saippua, peltirasiallinen keksejä, juomaleili, kompassi, kartta, narukerä, hyttyssuihke, sadeasu, avaruuspuku ja muuta pientä. Kaiken lisäksi kulkuri lainaa mielellään pyyhkeen omistajalle minkä tahansa edellä mainituista esineistä tai jotain muuta minkä peukalokyytiläinen voi väittää vahingossa “kadottaneensa”. Kulkurit ovat sitä mieltä, että kuka tahansa, joka pystyy liftaamaan Linnunrataa pitkin ja poikin, ottamaan sitä niskasta ja ravistelemaan sitä, pysyttelemään hengissä epämääräisissä paikoissa, taistelemaan läpi ylivoimaisten esteiden ja olemaan koko ajan selvillä siitä missä hänen pyyhkeensä on, on selvästikin mies jota ei parane jättää pois laskuista.

“Okei, baby. Pitele kunnolla kiinni”, Zaphod sanoi. “Mennään pienelle murulle Maailmanlopun Ravintolaan.”

 

Lisätietoja: 


Osallistumalla *es tapahtumaan hyväksyt osallistujan yleiset ohjeet
Ekaa kertaa tulossa tapahtumaan? Vinkkejä täällä.


Tapahtumatuottaja:

es-vesa

Tapahtumasta voit kysyä julkisesti alla olevien kommenttikenttien kautta tai lähettää tapahtumatuottajalle yksityisviestin menemällä hänen Profiili -sivulleen (kirjautuneena).

Kommentoi

2 vastausta artikkeliin “Pyyhepäivä 2017 @Helsinki”

 1. Tässä näyte vogonien runoudesta (parempaa kuin omani):

  »Oi kurjulaiset kultamunat joita mielessäni haudon,
  ne unelmissain riutoo ikihaamuina kellarissain
  ja kuni tyrän saanut ampiainen surraa.
  Ah, kuinka sua kaipaan, sa sydänkäppyräisein mun.
  Sa roikutat mua tuskassain kuin taudinlyömä kurttumöykkiäinen.
  Sulle tahdon antaa lempeni ma palavaisen,
  ja ostaa kioskilta kerrospurilaisen.»

Vastaa

Pohditko jotain?

Lue usein kysyttyä.

Rekisteriseloste  |   Käyttöehdot & evästeet

©2018 eurosinkut - *es

or

Log in with your credentials

Forgot your details?