Merkitse tapahtuma kalenteriisi:
0

Tapahtuman osallistuminen:

Päivä ja aika
pe 25.05.2018
18:30 - 23:00

Tapahtumapaikka
Pub Angleterre

Osoite:
Fredrikinkatu 47, Helsinki

Tapahtuman tiedot

pe 25.5.2018 klo 18.30 alkaen juomme pari Pangalaktista kurlauspommia sekä syömme pähkinöitä sekä luemme vogonien runoutta muille ravintolassa istuville vaikka he eivät sitä ole nimenomaan pyytäneet ja tietysti tiedämme missä pyyhkeemme on. Yritämme saada kontaktia muihin pyyhepäivän järjestäjiin ympäri maailmaa sekä mahdollisesti läheltä ohittaviin avaruusaluksiin.

Kaikki tämä Linnunradan käsikirja liftareille kirjoittajan, Douglas Adamsin, kunniaksi ”Maailmanlopun Ravintolassa” Pub Angleterressa Helsingin Kampissa.

Paikalle voi tulla ilmoittautumatta, kaikki tervetulleita organisaatiosta ja planeetasta riippumatta. Baabelin kala korvassa suotavaa.

Kanna pyyhettäsi, missä sitten oletkin, koko pyyhepäivä!

Pyyhe, kirjassa sanotaan, on ehkä kaikkein käyttökelpoisin esine peukalokyytiläisen tavaroista. Ensinnäkin sillä on käytännöllistä arvoa: Siihen voi kääriytyä matkatessaan Jaglan Betan kylmien kuiden pinnalla. Sen päällä voi maata Santraginus V:n hohtavilla marmorihiekkarannoilla ja hengittää merien juovuttavia tuoksuja. Sen alle voi nukahtaa Kakrafoonin erämaassa punaisten aurinkojen lempeässä loisteessa. Sitä voi käyttää purjeena pikku lautassaan purjehtiessaan myötävirtaan pitkin Mothin raskasvetisiä jokia. Jos pyyhkeen kastelee, sitä voi käyttää lähitaisteluaseena. Sen voi kääriä päänsä ympäri päästäkseen hengittämästä myrkyllisiä kaasuja tai välttääkseen Traal-planeetan verenhimoisen sontiaismolottajan katsetta — Pyyhettä voi käyttää merkinantovälineenä pulaan joutuessaan, ja tietenkin siihen voi kuivata itsensä, jos se vielä näyttää kyllin puhtaalta kaiken tämän jälkeen.

Tärkeintä pyyhkeessä ovat kuitenkin sen edustamat henkiset arvot. Jos kulkuri (= ei-peukalokyytiläinen) huomaa että peukalokyytiläisellä on pyyhe tallella, hän olettaa jostain tuntemattomasta syystä automaattisesti että tällä on mukanaan myös hammasharja, pesurätti, saippua, peltirasiallinen keksejä, juomaleili, kompassi, kartta, narukerä, hyttyssuihke, sadeasu, avaruuspuku ja muuta pientä. Kaiken lisäksi kulkuri lainaa mielellään pyyhkeen omistajalle minkä tahansa edellä mainituista esineistä tai jotain muuta minkä peukalokyytiläinen voi väittää vahingossa “kadottaneensa”. Kulkurit ovat sitä mieltä, että kuka tahansa, joka pystyy liftaamaan Linnunrataa pitkin ja poikin, ottamaan sitä niskasta ja ravistelemaan sitä, pysyttelemään hengissä epämääräisissä paikoissa, taistelemaan läpi ylivoimaisten esteiden ja olemaan koko ajan selvillä siitä missä hänen pyyhkeensä on, on selvästikin mies jota ei parane jättää pois laskuista.

“Okei, baby. Pitele kunnolla kiinni”, Zaphod sanoi. “Mennään pienelle murulle Maailmanlopun Ravintolaan.”

 

Lisätietoja: 


Osallistumalla *es tapahtumaan hyväksyt osallistujan yleiset ohjeet
Ekaa kertaa tulossa tapahtumaan? Vinkkejä täällä.


Tapahtumatuottaja:

es-vesa

Tapahtumasta voit kysyä julkisesti alla olevien kommenttikenttien kautta tai lähettää tapahtumatuottajalle yksityisviestin menemällä hänen Profiili -sivulleen (kirjautuneena).

Kommentoi

Vastaa

Rekisteriseloste  |   Käyttöehdot & evästeet

©2018 eurosinkut - *es

or

Log in with your credentials

Forgot your details?