Karttaa ei ole saatavissa

Päivä ja aika
ti 11.07.2017 - ti 18.07.2017
06:00 - 23:30

Merkitse tapahtuma kalenteriisi:
0
iCal

Osallistujan ohjeetShetlanti-ilmo:

Vieläkö puuttuu kalenteristasi liikunnallinen kesämatka ? Mikä on böe? Haluatko nähdä lunnin?  

Nyt on taas tarjolla Matkiksen pyöräreissu parin vuoden tauon jälkeen *es:n 20 juhlavuoden kunniaksi. Tiedossa upean huikaisevia merimaisemia, karuja saarinäkymiä,
nummia, linnanraunioita, kyläfiilistä. Todellakin downshiftausta maaseutuympäristössä. Nämä ja paljon muita ainutkertaisia kokemuksia ja elämyksiä on tarjolla paikassa, jossa harva teistä on käynyt. Mm. 100 000 linnun saariretki on mahdollinen.
Eli missä ? Tietysti Shetlannissa, joka on manner-Skotlannin pohjoispuolella. Ko. saarella on värikäs historia, mm. Viikingit ovat aikoinaan hallinneet siellä. Saarella kun ollaan Atlantilla, niin sää ei välttämättä ole kovin helteinen. Välillä myös sataa. Ja heinäkuun keskilämpötila on lähempänä 15 astetta kuin 20. Juuri erinomainen pyöräilyyn !

Pyöräilyreissun ajankohta on ti 11.7.- ti 18.7.. Lennämme Aberdeeniin (via riika) Helsingistä (osa tampereelta). Hinta nopeille on 549€ 2.5. asti. Sen jälkeen ilmoittautuneen hinta on 599e. Varmistaaksesi paikkasi maksa 150e 
ennakkomaksu viikon kuluessa ilmoittautumisesta. Loppuosan maksun eräpäivä on alustavasti 5.6.. (Matkan hintaan vaikuttaa osittain lopullinen lähtijämäärä, joten järkkäri varaa oikeuden hinnanmuutoksiin +-10 %). Reissun hintaan sisältyy laivamatkat (Aberdeen-Lerwick mp), majoitukset (alustavasti böe, vanha kutomo, Voessa, hostellitaso), aamiaiset, vuokrapolkupyörät, minibussi huolto/retkiautokäyttöön kuskeineen, polkupyörien kuljetukset tarvittaessa, huoltopaku, kartta reittiehdotuksista, matkaohjelma, järjestelyt, matkanjohtaja. 
Hintaan EI sisälly: maksulliset kohteet/retket, lennot, ei lounaita eikä illallisia, ei saunoja, ei nähtävyyksiä. Lounaat yleensä syödään pyöräilypäivinä kunkin omaan tahtiin, illalliset yhdessä. Grillibileetkin on yleensä pidetty väh. yhtenä iltana. 
Lennot pyritään varaamaan heti kun väh 4 hlöä on koossa. Lennot voi myös varata itse halutessaan, mutta reissun aikataulu on kysyttävä järkkäriltä ! Alustavasti Baltic Air lentää halvimmalla suomesta Aberdeeniin (riikan kautta). Hinta menopaluulennoille veroineen tällä hetkellä on n. 270-290€.

Kohdesaari on suht tasaista pikkukumpuilevaa maastoa ja helposti poljettavaa. Helppoutta lisää vielä huoltoauto, joka poimii tarvittaessa pyörärikkoiset ja väsähtäneet 
kyytiin. 40-50 km päiväosuudet sujuvat huomaamatta ja kevyesti porukassa polkien kesäauringon paistaessa. Kullekin löytyy takuulla omanvauhtistansa ja mukavaa pyöräilyseuraa. Yhteensä n. 4 pyöräilypäivää eli 160-200 km ja 1 välipäivää (+menopäivä+paluupäivä). Eli 5 päivää perillä, 1 yö kumpaankin suuntaan menee laivalla yön yli. Normaali peruskunto riittää. Mieluiten tietty jonkin verran pyöräilykokemusta samalta kesältä.

Linkki ja kuvia ja sisältöä kohdesaaresta:
Www.shetland.org

Ole nopea ja ilmoittaudu www.tahtoomukaan.net, sillä nämä perinteiset *es-pyöräreissun paikat viedään käsistä. Jaossa on alustavasti vain max. 12 paikkaa ! 
Meilitse ei voi ilmoittautua.
Tiedustelut ja utelut: matti(ät)eurosinkut.net tai 041-5300556

Tämänkin *es-tapahtuman sinulle taikoi

Matkiksen Elämystehdas, kiiteltyjä *es-pyörämatkoja jo vuodesta 2002

P.s. Tiedoksi:
Matkiksen *es-tapahtumissa on käytössä sakkomaksu kaikissa maksullisissa tapahtumissa. Pienissä tapahtumissa se on 5€ kertaluonteisesti ja yli 100€ tapahtumissa 5€/päivä ennakko- tai loppumaksuista eräpäivästä myöhästymisestä. Otan huomioon eri pankkiryhmien välisen siirtoajan. Sakkomaksusta kieltäytyminen johtaa porttariin mun tapahtumiin, kunnes sakko on maksettu.


Osallistumalla *es tapahtumaan hyväksyt osallistujan yleiset ohjeet
Ekaa kertaa tulossa tapahtumaan? Vinkkejä täällä.


Tapahtumatuottaja:

Matkis

Tapahtumasta voit kysyä julkisesti alla olevien kommenttikenttien kautta tai lähettää tapahtumatuottajalle yksityisviestin menemällä hänen Profiili -sivulleen (kirjautuneena).

Kommentoi

Vastaa

OTA YHTEYTTÄ

Katso ensin UKK.

Rekisteriseloste  |   Käyttöehdot

©2018 eurosinkut - *es

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account