Merkitse tapahtuma kalenteriisi:
0

Tapahtuman osallistuminen:

Päivä ja aika
pe 24.11.2017
16:30 - 21:00

Tapahtumapaikka
BlackDoor

Osoite:
Kaisaniemenkatu 4, Helsinki

Tapahtuman tiedot

Tervetuloa yhdelle tai useammalle BlackDooriin! Public House BlackDoor sijaitsee Kaisaniemessä Kinopalatsin vieressä Helsingin ydinkeskustassa.

Pubissa ilmaiset hot dogit asiakkaille klo 19 asti ja kuohuviini 3 e / lasi koko illan. Lisäksi eurosinkut saavat *es-rannekkeella hanatuotteista -10 %. Lisäksi joka viikko vaihtuvia tarjouksia!

Ravintola on varannut eurosinkuille pöydän, joka on merkitty sinivalkoisella *es-kyltillä ”varattu sinkuille”. Jos sinulla on *es-ranneke, ota se mukaan. Sillä saat alennuksia ja tunnistat muut Eurosinkut.

Tapaamiseen ei tarvitse ilmoittautua, mutta jos olet Facebookissa voit huhuilla osallistujia Eurosinkkujen *es-Pikamenox-ryhmästä. Jos et ole Facebookissa, voit kysellä alla olevilla kommenteilla. Tapaamisella ei ole järjestäjää.

BlackDoorissa näkyy VIASAT urheilukanavat isosta telkusta. Tarjolla mm. jalkapalloa ja jääkiekkoa. Tutustu pubiin, sen muihin tarjouksiin ja tapahtumiin BlackDoorin nettisivuilla.Näkemisiin!


Osallistumalla *es tapahtumaan hyväksyt osallistujan yleiset ohjeet
Ekaa kertaa tulossa tapahtumaan? Vinkkejä täällä.


Tapahtumatuottaja:

LiveSinkut

Tapahtumasta voit kysyä julkisesti alla olevien kommenttikenttien kautta tai lähettää tapahtumatuottajalle yksityisviestin menemällä hänen Profiili -sivulleen (kirjautuneena).

Kommentoi

Vastaa

Pohditko jotain?

Lue usein kysyttyä.

Rekisteriseloste  |   Käyttöehdot & evästeet

©2018 eurosinkut - *es

or

Log in with your credentials

Forgot your details?