Merkitse tapahtuma kalenteriisi:
0

Tapahtuman osallistuminen:

Päivä ja aika
pe 03.08.2018 - su 12.08.2018
Koko päivä

Tapahtumapaikka
Itävalta

Osoite:
Itävalta, Itävalta

Tapahtuman tiedot

Kiinnostaako vaellusmatka Itävallan Alpeilla?

Ohjelmassa Lech River Trail (Lechweg) 125 km vaellusreitti Itävallan Alpeilla 3-12.8.18.

Reitti alkaa Formarinsee järveltä (1.793m) ja laskeutuu alas myötäillen Lech jokea päättyen Saksan puolelle Fuessen kylään (723m). Nousua reitillä yhteensä 4.320m ja laskua 5.390m. Reitin läpäisy edellyttää kokemusta yli 4 tunnin patikoinneista ja kohtalaista kuntoa.

Matkan toteutus tiiviillä aikataululla viikon aikana (10vrk), kaksi matkapäivää ja kahdeksan vapaaehtoista 10- 22 km pituista patikointipäivää. Etenemme reitillä rauhalliseen tahtiin luonnosta nauttien, yksin, parina tai ryhmissä. Päivissä on aikaa kyliin tutustumiseen, lisäretkiin tai hemmotteluhoitoihin. Aamiaisen jälkeen majoituksen edestä patikkabussilla päiväkävelyn alkuun, voit aina kävellä haluamasi päivämatkan jonka jälkeen bussilla takaisin majoitukseen. Perillä odottaa monipuolinen saunaosasto ja illallisbuffet, päivittäin tarjolla keittoa, salaattia, pääruoka neljästä eri vaihtoehdosta ja jälkiruoka.

Majoitus koko matkan ajan kylässä Bach kolmen tähden vaellushotellissa kahden hengen huoneissa, parisängyt omalla patjalla ja peitolla. Yhden hengen huoneita lisähintaan (kaikki varattu).

Hinta 890 €, sisältää lennot Helsinki-München, kenttäkuljetukset ja majoituksen puolihoidolla (aamiais- ja illallisbuffet), sekä turistiverot. Hintaa sisältyy myös paikallinen Lechtal Aktiv Card, jolla ilmainen paikallisliikenne “WanderBus”, hiihtohissi nousuja vuorille, museoita, näytöksiä, alennuksia ja paljon muuta.    

Toimimme matkan ajan tiiviisti yhdessä, joten sopeutuvainen, joustava ja sosiaalinen luonne on edellytys, ethän omalla käytökselläsi pilaa muiden lomatunnelmaa.

Kohderyhmä on 30-55 vuotiaat sinkut, matkantoteuttaja varaa oikeuden valita matkalle sopivat osallistujat!

Paikkoja varattu 30 henkilölle, ilmoittautuminen lukitaan SU 22.4, jonka jälkeen tarjolla vain mahdollisia peruutuspaikkoja.

Ilmoittautuminen https://www.tahtoomukaan.net/

Vaellusterveisin
Oxa

YouTube Sommer im Lechtal

Ilmoittautuminen https://www.tahtoomukaan.net/

Osallistujien FB-Ryhmä.

Oxa

Ps, myös minut löytää täältä *es Flaksi Ilmainen deittipalvelu sinkuille!

 

 


Osallistumalla *es tapahtumaan hyväksyt osallistujan yleiset ohjeet


Järkkäri:

Oxa

Tapahtumasta voit kysyä julkisesti alla olevien kommenttikenttien kautta tai lähettää järkkärille yksityisviestin menemällä hänen Profiili -sivulleen (kirjautuneena).

Kommentoi

8 vastausta artikkeliin “Vaellus Itävallan Alpeilla”

  1. Vielä tarkennus: Lentovarausten eräpäivä ensi viikolla, joten ilmoittautuminen lukitaan Su 22.4, ennakkomaksun 200€ tulee viimeistään näkyä tällöin tililläni (S-Pankki) tai ilmoita, mikäli maksusi myöhästyy ja olet varmuudella lähdössä mukaan! Tämän jälkeen jaossa vain mahdollisia peruutuspaikkoja.

Vastaa

Rekisteriseloste  |   Käyttöehdot & evästeet

©2018 eurosinkut - *es

or

Log in with your credentials

Forgot your details?