Sinustako eurosinkkujen tapahtumatuottaja? *es Event Producer?

Mahtavaa, että kiinnostuit tänne katsomaan lisää. Tapahtuman tekeminen eurosinkuissa on helppoa!

Mietit aiheen, teet ilmoituksen websivuille ja olet paikalla kun tapahtumasi alkaa. Tällainen tapahtuma voi olla vaikka kävely tai pyöräily. Mikäli tapahtuma maksaa, niin hinnoittelet sen omakustannusperiaatteella. Lisäapuja saat tapahtumaneuvonnalta.

Mahdollinen *es-tapahtumantuottajan toimenkuva:

Tapahtumantuottaja vastaa kokonaisvaltaisesti tapahtuman alkamisesta päätökseen (projekti). Hän ideoi ja suunnittelee tapahtuman puitteita ja toteutusta. Hän vastaa tapahtuman aikataulutuksesta, organisoinnista ja työn johtamisesta. Lisäksi hän voi vastata myös budjetoinnista, tapahtuman sisällöntuottamisesta ja palveluiden kilpailuttamisesta. Tapahtumatuottaja ilmoittaa tapahtuman eurosinkkujen websivulla.

Tapahtumatuottajat ovat ovat jenkkien mukaan päällikkötasoisia henkilöitä, jotka usein johtavat muita henkilöitä tapahtuman tuottamisen eri vaiheissa.  Ennustetaan, että tapahtumien tuottaminen tulee kasvamaan 10% seuraavan 10 vuoden aikana (The Bureau of Labor Statistics).

Tunnistatko itsesi seuraavista tapahtumantuottajan ominaisuuksista?

  • Minulla on hyvät organisointitaidot ja pystyn pitämään langat käsissäni
  • Pystyn työskentelemään paineen alla
  • Olen sosiaalinen ja minulla on hyvät vuorovaikutustaidot
  • Olen aktiivinen
  • Pidän esiintymisestä
  • Haluan työskennellä projektiluontoisesti
  • Työskentelen mielelläni osana tiimiä
  • Olen innovatiivinen

Mikäli et vielä omaa yllä mainittuja ominaisuuksi, eipä hätää. Meillä eurosinkuissa on kokeneita tapahtumatuottajia, jotka mielellään opastavat sinut tapahtumataikuroinnin putkeen.

Tiesitkö, että tapahtumatuottaja -koulutukset maksavat useita satasia?

Eurosinkuissa saat koulutusta ilmaiseksi sekä voit tuottaa tapahtumia helposti ja kartutat osaamistasi.

Tapahtumaneuvonta auttaa mielellään. Ota rohkeasti yhteyttä! He myös pitävät ajoittain koulutuksia (luokkahuone tai verkon välityksellä) tapahtuman tuottamisesta.

Tervetuloa mukaan nettimiittiin joka kuukauden 1. torstaina juttelemaan aiheesta. Katso lisää.

Tapahtumien tuottaminen eurosinkuissa on helppoa!

Sinun ei tarvitse kysyä lupaa keltään. Vähimmillään se edellyttää sinulta ajan ja paikan päättämistä sekä kutsua muille eurosinkuille. Tällainen voisi esimerkiksi olla kutsu lähteä yhdessä taidenäyttelyyn, kävelylle, kahville tai vaikka oluelle. Tapahtumatuottajana ilmoitat ajan ja paikan eurosinkkujen websivuilla sekä valitsemissasi kanavissa.

Lue lisää tapahtumatuotanto sivulta, jossa ohjeita koordinointiin sekä ilmotuksen tekemiseen websivuilla.

Huom! eurosinkut tuottavat ilmaisia tai omakustanteisia tapahtumia tavoittelematta voittoa.

Tässäpä ohjelmatarjontaa. Voit tehdä samanlaista tai keksiä jotain ihan uutta

Tavoitteenamme on järjestää sinkuille mielenkiintoisia elämyksiä, pitää hauskaa sekä viihtyä yhdessä.
Erilaisia elämystapahtumia *es:llä onkin ollut jo tuhansia, nykyään lähes joka päivä tapahtuu jotakin. Kuka tahansa voi järjestää mukavaa toimintaa mitä milloinkin mieleen juolahtaa – ja innokasta *es-porukkaa saa aina mukaan postilistan, tapahtumakalenterin ja Facebookin ryhmien kautta!

On melottu, risteilty, pyöräilty, hiihdetty, meriseikkailtu, lasketeltu, saunottu, patikoitu, purjehdittu,juhlittu, retkeilty, syöty, keskusteltu, kokattu, luisteltu, pelattu, leikitty, tanssittu, laulettu, ratsastettu…
kuka milläkin ja mitenkin.

On pikadeittailtu ja deittailtu. On deittailtu mm. pikkujouluissa ja vappuna.

 

On käyty leffassa, baarissa, metsässä, diskossa, piknikillä, konsertissa, teatterissa, savusaunassa. Ruokolahdella, Bengtskärissä, Madeiralla, Nauvossa, Pälkäneellä, Tahkovuorella, Tampereella, Puumalassa, Pyhältössä, Lahdessa, Levillä, Valamossa, Saarenmaalla, Tallinnassa, Irlannissa, Slovakiassa, Italiassa, Riikassa, Unkarissa, Kreikassa, Pietarissa, Nummi-Pusulassa ja jopa Mäntsälässä!

On vietetty yhdessä vappua, talkoita, juhannusta, city-iltoja, kesäpäiviä, halloweenia, joulua, uuttavuotta, hiihtolomaa, synttäreitä, talvi-iltoja, pääsiäistä, tupaantuliaisia, naamiaisia, rapujuhlia. Persoonallisesti tai perinteisesti, rauhallisesti, riehakkaasti, iloisesti, arvokkaasti, mukavasti, hillitysti, luovasti, hauskasti, monipuolisesti.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti

Miten löysit eurosinkut?

OTA YHTEYTTÄ

Katso ensin UKK.

Rekisteriseloste  |   Käyttöehdot & evästeet

©2018 eurosinkut - *es

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account