Sinustako eurosinkkujen tapahtumatuottaja? *es Event Producer?

Mahtavaa, että kiinnostuit tänne katsomaan lisää. Tapahtuman tekeminen eurosinkuissa on helppoa!

Mietit aiheen, teet ilmoituksen websivuille ja olet paikalla kun tapahtumasi alkaa. Tällainen tapahtuma voi olla vaikka kävely tai pyöräily. Mikäli tapahtuma maksaa, niin hinnoittelet sen omakustannusperiaatteella.

Mahdollinen *es-tapahtumantuottajan toimenkuva:

Tapahtumantuottaja vastaa kokonaisvaltaisesti tapahtuman alkamisesta päätökseen (projekti). Hän ideoi ja suunnittelee tapahtuman puitteita ja toteutusta. Hän vastaa tapahtuman aikataulutuksesta, organisoinnista ja työn johtamisesta. Lisäksi hän voi vastata myös budjetoinnista, tapahtuman sisällöntuottamisesta ja palveluiden kilpailuttamisesta. Tapahtumatuottaja ilmoittaa tapahtuman eurosinkkujen websivulla.

 

Tunnistatko itsesi seuraavista tapahtumantuottajan ominaisuuksista?

  • Minulla on hyvät organisointitaidot ja pystyn pitämään langat käsissäni
  • Pystyn työskentelemään paineen alla
  • Olen sosiaalinen ja minulla on hyvät vuorovaikutustaidot
  • Olen aktiivinen
  • Pidän esiintymisestä
  • Haluan työskennellä projektiluontoisesti
  • Työskentelen mielelläni osana tiimiä
  • Olen innovatiivinen

Mikäli et vielä omaa yllä mainittuja ominaisuuksi, niin eipä hätää. Opit lisää taitoja tekemisen kautta. Näppärää, eikö?

Tervetuloa mukaan nettimiittiin joka kuukauden 1. torstaina juttelemaan aiheesta. Katso lisää. Voit tulla vain kuuntelemaan tai jos sinulla on kysyttävää, niin vastaamme mielellämme.

Tapahtumien tuottaminen eurosinkuissa on helppoa!

Sinun ei tarvitse kysyä lupaa keltään. Vähimmillään se edellyttää sinulta ajan ja paikan päättämistä sekä kutsua muille eurosinkuille. Tällainen voisi esimerkiksi olla kutsu lähteä yhdessä taidenäyttelyyn, kävelylle, kahville tai vaikka viinilasilliselle. Tapahtumatuottajana ilmoitat ajan ja paikan eurosinkkujen websivuilla sekä valitsemissasi kanavissa.

Lue lisää tapahtumatuotanto sivulta, jossa ohjeita koordinointiin sekä ilmotuksen tekemiseen websivuilla.

Huom! eurosinkut tuottavat ilmaisia tai omakustanteisia tapahtumia tavoittelematta voittoa.

Tässäpä ohjelmatarjontaa. Voit tehdä samanlaista tai keksiä jotain ihan uutta

Tavoitteenamme on järjestää sinkuille mielenkiintoisia elämyksiä, pitää hauskaa sekä viihtyä yhdessä.
Erilaisia elämystapahtumia *es:llä onkin ollut jo tuhansia, nykyään lähes joka päivä tapahtuu jotakin. Kuka tahansa voi järjestää mukavaa toimintaa mitä milloinkin mieleen juolahtaa – ja innokasta *es-porukkaa saa aina mukaan postilistan, tapahtumakalenterin ja Facebookin ryhmien kautta!

On melottu, risteilty, pyöräilty, hiihdetty, meriseikkailtu, lasketeltu, saunottu, patikoitu, purjehdittu,juhlittu, retkeilty, syöty, keskusteltu, kokattu, luisteltu, pelattu, leikitty, tanssittu, laulettu, ratsastettu…
kuka milläkin ja mitenkin.

On pikadeittailtu ja deittailtu. On deittailtu mm. pikkujouluissa ja vappuna.

 

On käyty leffassa, baarissa, metsässä, diskossa, piknikillä, konsertissa, teatterissa, savusaunassa. Ruokolahdella, Bengtskärissä, Madeiralla, Nauvossa, Pälkäneellä, Tahkovuorella, Tampereella, Puumalassa, Pyhältössä, Lahdessa, Levillä, Valamossa, Saarenmaalla, Tallinnassa, Irlannissa, Slovakiassa, Italiassa, Riikassa, Unkarissa, Kreikassa, Pietarissa, Nummi-Pusulassa ja jopa Mäntsälässä!

On vietetty yhdessä vappua, talkoita, juhannusta, city-iltoja, kesäpäiviä, halloweenia, joulua, uuttavuotta, hiihtolomaa, synttäreitä, talvi-iltoja, pääsiäistä, tupaantuliaisia, naamiaisia, rapujuhlia. Persoonallisesti tai perinteisesti, rauhallisesti, riehakkaasti, iloisesti, arvokkaasti, mukavasti, hillitysti, luovasti, hauskasti, monipuolisesti.

 

Pohditko jotain?

Lue usein kysyttyä.

Rekisteriseloste  |   Käyttöehdot & evästeet

©2018 eurosinkut - *es

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account