UKK – Usein kysytyt kysymykset

Cooler – mistä saa?

*es-coolereita saa tapahtumista, joihin tapahtumatuottaja niitä tuo. Tästä ilmoitetaan tapahtuman sivulla. Jos sivulla ei asiasta lue, niin silloin coolereita ei ole tarjolla.

Eroaminen eurosinkuista

Oletko rekisteröitynyt websivuille ja liittynyt postituslistalle (saat sähköpostiviestejä? Ne ovat kaksi erillistä järjestelmää ja sinun on poistuttava molemmista.

Websivut:
Pääset poistamaan tilisi kun olet ensin kirjautunut sisään. Sen jälkeen oman profiilisi kautta valitse ”***Poista tilisi***” <– katso myös linkitetty kuva.

Huom! Mikäli olet rekisteröitynyt FB-tunnuksen kautta (etunimi-sukunimi), niin mahdollisesti haluat poistaa tietosi myös googlen hausta. Ensimmäiseksi kopio oman profiilisi linkki, koska tarvitset sen profiilin poistamisen jälkeen googlelle.  Oman profiilin linkki on muotoa: https://eurosinkut.net/jasenet/TÄSSÄ-SINUN-NIMESI/

Kun olet poistanut tilisi web-sivulta, niin mene sen jälkeen googlen sivulle
https://www.google.com/webmasters/tools/removals?pli=1
ja pyydä poistoa.

Postituslista:
Pääset poistumaan kun menet viimeksi tulleeseen sähköpostiviestiin ja toimit ko. viestin lopussa olevien ohjeiden mukaan.

  • Automaattikirjeissä se on ”Muokkaa tilaustasi”, jota kautta voi perua kaikki tilaamasi kirjeet. Tähän ei linkkiä voi laittaa, koska jokaisella on sähköpostin perusteella oma yksilöity linkkinsä.
  • Yksilöidyssä järjestäjän lähettämissä vieteissä on myös linkki, jota kautta pääset perumaan. Sinun pitää vain muistaa tunnuksesi perumiseen. Suora linkki sähköpostien perumiseen tässä.

Flaksi

Flaksi on eurosinkkujen ilmainen deittipalvelu. Voit luoda kuvallisen (max. 4kpl) profiilin, etsiä kiinnostavia tyyppejä, lähettää ja vastaanottaa viestejä, lähettää ja vastaanottaa hymyä, videochatata ym.

Mikäli et pääse lataamaan kuvaasi Flaksiin, niin pienennä sitä (video-ohje). Se on todennäköisesti liian iso eikä sen lataus onnistu tästä syystä. Mikä on sopiva koko? Hyvällä arvauksella ehdoton max. 1280×853 pixeliä.

Flaksi ei toimi vanhalla käyttöjärjestelmällä ja jos kohtaat ongelmia, syy voi olla tämä. Esim. Windows 7.

Flaksin etusivulla on linkkaus ”Mikä on Flaksi?”, josta löydät lisätietoja ja opastevideon.

Kirjautuminen – en pääse kirjautumaan

Oletko rekisteröitynyt sivuille? Koska sähköpostilista/automaattiset sähköpostit ja websivusto ovat erilliset, voi hyvin olla ettet ole rekisteröitynyt. Ylläpito näkee, että monet yrittävät kirjautua sivustolle, mutta he eivät kuitenkaan ole (vielä) rekisteröityneet. Tällöin ei salasanan palautuskaan toimi. Huom! joskus salasanan palautus voi kestää useamman minuutin.
Voi kysyä ylläpidolta onko sähköpostiosoitteellasi rekisteröidytty sivustolle, mikäli olet epävarma.

Kommentointi

Voit kommentoida tapahtumia ja blogipostauksia websivun tunnuksilla tai sometilin tunnuksilla. Websivun tunnuksilla on se etu, että kirjoittaja (tapahtumatuottaja tai blogikirjoitta) saa sähköpostitse ilmoituksen kommentista. Täten hänen tavoitettavuutensa on hyvä, ellei peräti erinomainen.

Somekommenteilla ilmoitusta ei tule, mutta kirjoittajat usein käyvät sivuillaan katsomassa niitä erikseen.

Käyttäjätilin muuttaminen

Kts. ”Profiilin muuttaminen” alempana.

Käyttäjätunnus – miten muutan?

Käyttäjätunnusta ei voi muuttaa. Ei edes ylläpito puolestasi. On yksi poikkeus: kts. viimeinen kappale.

Jos rekisteröidyit FB-tunnuksilla, niin se on etunimi-sukunimi. Lue ohjeet miten voit kirjautua FB:llä paljastamatta nimeäsi.

Mikäli teet itsellesi deittiprofiilin Flaksiin, niin 4/4 kohta tiliä perustettaessa, antaa sinulle mahdollisuuden muuttaa käyttäjätunnustasi. Jostain käsittämättömästä syystä 🙂

Käyttöehdot

Sivuston käyttöehdot löytyy sivulta Käyttöehdot.

Maksut

Tapahtuman sivulla kerrotaan jos tapahtuma maksaa ja miten toimia. Käytössä on mm. eurosinkkujen tili, TahtooMukaan maksut tai joku minkä tapahtuman tekijä erikseen määrittää. Toimi ohjeiden mukaan.
Jos tapahtuma perutaan, ota yhteyttä tapahtuman järjestäjään. Hän pääsee palauttamaan maksamasi summan kun ilmoitat tilinumeron (tämä ei välity hänelle kun maksat), joten ole ole yhteydessä häneen ja laita hänelle kuva maksustasi sekä tilinumerosi. Kts. alla Tapahtumat -kohdasta miten saat yhteyttä tapahtuman järjestäjään.
Katso myös ”Osallistujan yleinen vastuu” sivu.

Postituslista

Eurosinkuilla on kaksi postituslistaa ja nämä kumpikin ovat erillään websivulle rekisteröitymisestä. Vaikka olisit jo rekisteröitynyt websivulle, on sinun lisäksi erikseen liityttävä postituslistoille. Valitset itse mitä sähköpostia saat.

Postituslistalta poistuminen / eroaminen

Katso kohta ”Eroaminen eurosinkuista”. Siellä kerrottu myös postituslista.

Profiilin muokkaaminen

Kun olet kirjautuneena websivuille, niin omasta valikostasi valitset ”Muokkaa profiiliasi”. Katso kuva.

Katso myös video profiilivalikoista ja niiden toiminnosta.

Ranneke

*es-rannekkeella tunnistat toisen sinkun. Joissain tapahtumissa ko. rannekkeella saa alennuksia. Ranneke ei ole välttämättömyys, vaan enemmänkin sellainen yhteenkuuluvaisuusjuttu, jolla saa alennuksia. Rannekkeen käyttö on vapaaehtoista ja ilman sitä tulee loistavasti toimeen *es-jutuissakin.

Ranneke – mistä saa?

Rannekkeita saa *es-tapahtumista ja siitä ilmoitetaan tapahtumasivulla. Jos tapahtumasivulla ei mainita rannekkeista, niin oletuksena silloin niitä ei ko. tapahtumasta saa.
Tapahtumatuottajat ilmoittavat hyvin sivulla saako heidän tapahtumista rannekkeita.

Rekisteriseloste

Websivuston rekisteriseloste löytyy sivulta Rekisteriseloste.

Rekisteröityminen sivulle – miten?

Rekisteröitymisohjeet löydät täältä. Lue huolella 🙂

Rekisteröityminen – vahvistusviestiä ei tule

Kun olet täyttänyt rekisteröitymislomakkeen, niin järjestelmä lähettää automaattisesti sähköpostin, jossa on vahvistuslinkki.

Jos tätä ei tule, niin tarkista roskapostikansio.

Usein hotmail & outlook ei ota vastaan viestejä osoitteesta @eurosinkut.net. Kannattaa laittaa turvallisten osoitteiden listalle.

Yksi vaihtoehto on, että olet syöttänyt sähköpostiosoitteesi väärin. Tämä on melko yleistä. Ota yhteyttä ylläpitoon tarkistaaksesi asian.

Salasana hukassa?

Ylävalikosta valitse ”Kirjaudu” ja pikkuikkunasta alaoikealta ”Salasana hukassa”

Pyydä salasana sähköpostiisi.

Sinkkuranneke

Kts. Ranneke ylempänä.

Tapahtumat – miten ilmoittaudun?

Lue ohjeet tapahtuman sivulta. Jos vieläkin epäselvää, voit tapahtumasivun alaosassa esittää kysymyksiä julkisesti.
Katso myös ”Osallistujan yleinen vastuu” sivu.

Tapahtumat – miten saan yhteyttä tapahtuman tekijään?

Jotkut tapahtumatuottajat laittavat tapahtumailmoitukseensa erikseen sähköpostinsa. Tämä on täysin vapaaehtoista. Kirjautumalla sisään sivustolle, pääset lähettämään yksityisviestiä. Voi myös julkisten kommentointikenttiä kautta lähettää kysymyksiä.

Tietosuoja

Löydät itse kaikki tässä websivustolla olevat tietosi oman profiilisi kautta. Sinusta ei ole enempää tietoja kuin mitä itse olet syöttänyt, kommentoinut, ilmoittautunut tai tapahtumia tehnyt. Katso oma profiilisi ylävalikosta. Tietosuoja sivu löytyy myös profiilisi alasvetovalikosta, jossa tarkemmin tietoja.

Vakuutukset

Kaikki osallistuvat omalla vastuulla ja -kustannuksella (koti-, matka- ja vastuuvakuutukset on oltava kunnossa!). Järjestäjä ei ole virallinen matkanjärjestäjä. Osallistujan on oltava omatoiminen sekä täysi-ikäinen (jokainen vastaa tapahtumaan tuodusta lapsestaan).
Katso myös ”Osallistujan yleinen vastuu” sivu.

Valokuvat

Sivustolle on mahdollista laittaa valokuvia tapahtumiin, blogiin, omalle jäsensivulle sekä Flaksiin. Jos kuva on liian iso, niin täällä ohjeet sen pienentämiseen.

Yhteydenotto

Sivustolla on yhteydenottolomakkeita eri tarkoituksia varten. Jos et tiedä mitä käyttää, niin valitse ”Yleinen yhteydenotto”.
Kun viesti on lähetetty, saat automaattisen vastausilmoituksen sähköpostiisi. Siinä on monia ohjeita.

Mikäli kysymykseen ei löydy vastausta eurosinkut websivustolta, otetaan sinuun yhteyttä asian selvittämiseksi ”vastuuhenkilön” aikataulun sallimissa rajoissa.

Mikäli kysymykseen löytyy vastaus sivustolta, voit lukea sen sieltä. Harrastustoiminnan vuoksi emme ehdi vastaamaan kysymyksiin myös henkilökohtaisesti. Lue siis sivulta.

Yksityisyys

Yhteystietosi (sähköposti ja oikea nimesi) on turvassa eikä niitä luovuteta kolmannelle osapuolelle.

HUOM! Mikäli olet suoraan liittynyt sivustolle (ohjeita lukematta) Facebook-profiilillasi, niin käyttäjätunnuksesi on etunimi-sukunimi ja hakukoneiden löydettävissä. Hakukoneet löytävät tuon käyttäjätunnuksesi (etunimi-sukunimi) vaikka se nimesi olisikin turvassa. Käyttäjätunnusta ei pääse enää jälkikäteen muuttamaan (edes ylläpitäjät).

Lue ohjeet kuinka hyödyntää Facebook liittyminen & kirjautuminen paljastamatta tietojasi.

Huom! Jos teet profiilia Flaksiin, niin pääset muuttamaan käyttäjätunnustasi. Tämä on hyvä ominaisuus FB-rekisteröitymisissä, missä käyttäjätunnus on etunimi-sukunimi. Pääset muuttamaan sen joksikin muuksi halutessasi.

Voit pyytää googlea poistamaan etunimi-sukunimi muotoiset tietosi sivustolta kun olet ensin muuttanut tietosi tai poistanut. 

Ensimmäiseksi kopio oman (vanhan) profiilisi linkki, koska tarvitset sen profiilin poistamisen jälkeen googlelle.  Oman profiilin linkki on muotoa: https://eurosinkut.net/jasenet/ETUNIMI-SUKUNIMI/

Kun olet muuttanut tilisi web-sivulta, niin mene sen jälkeen googlen sivulle
https://www.google.com/webmasters/tools/removals?pli=1
ja pyydä poistoa.

 

Yleinen

Eikö neuvoja löytynyt täältä? Katso vielä sivuston esittelyvideo jos sitä kautta löytyisi ratkaisu.

Rekisteriseloste  |   Käyttöehdot & evästeet

©2018 eurosinkut - *es

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account