Yrittäjä, haluatko tehdä yhteistyötä eurosinkkujen kanssa?

Tietoa Eurosinkuista yrittäjille/palveluntarjoajille. Lue myös ”Mikä on *es?” (avautuu uuteen ikkunaan).

Yhteistyömahdollisuudet:

 • tapahtumat: paikat, elämykset, tilat
 • alennukset *es-rannekkeen näyttäjille
 • mainospaikka sähköpostissa

Saat alennuksen tarjoajana näkyvyyttä websivuillamme sekä *es:n sosiaalisessa mediassa.

Teemme yhteistyötä tapahtumien osalta sekä voit mahdollisesti tarjota alennusta palveluihisi *es-rannekkeen (sinkkuranneke) näyttäjille.

Voit myös ostaa mainospaikan sähköpostiviesteihimme, joita lähtee heti kun tapahtuma on aikataulutettu, viikottain tai kuukausikirjeeseen. Tästä ei välttämättä tarvitse rahan liikkua, vaan tarjoat jotain erityistä *es:lle vastineeksi mainospaikasta.

Mitä yrittäjänä hyödyt *es-tapahtumasta?

Onnistunut *es-tapahtuma tuo hyvää mainosta sekä asiakkaita yrittäjälle. Yrittäjänä saat rahallisen korvauksen.
Jos toivot, että yhteistyönne jatkuu, niin huomio, että moni *es tapahtumatuottaja “elää kiitoksella” ja varmasti osaa arvostaa kun kiität häntä joko suullisesti tai kirjallisesti.

Mitä eurosinkut (*es) ei ole?

Eurosinkut ei ole järjestö tai yritys. Eurosinkkujen toimijat eivät ole eurosinkuissa työsuhteessa vaan tapahtumien tuottajat ovat yksityishenkilöitä. He mm. tuottavat tapahtumia vapaa-ajallaan muille eurosinkuille korvauksetta.

Mikä on *es-tapahtuma?

*es-tapahtuma on vähän samantapainen kuin Tupperware-kutsut: yksittäinen aktiivinen henkilö eli *es tapahtumatuottaja kutsuu osallistujat tapahtumaan ja esittelijä tulee paikalle. Joitakin tapahtumia tehdään myös pienellä porukalla. Osa tapahtumatuottajista on kokeneita organisoijia, osa on aloittelevia *es-tapahtumatuottajia.

Tapahtumia on ollut hyvin erilaisia suurista juhannusjuhlista pieniin tapahtumiin kuten skumppa-naistiaisiin, jne. Näet tapahtumien kirjon tapahtumakalenteristamme.

Miten *es-tapahtuma syntyy?

*es-tapahtumat syntyvät *es tapahtumatuottajien (yksityishenkilöiden) omien kiinnostusten mukaan. Kun joku aktiviteetti kiinnostaa, niin tapahtumatuottaja ottaa yhteyttä palveluntarjoajaan/yrittäjään ja tiedustelee mahdollisuutta yhteistyöhön. Lähes aina tapahtumatuottaja osallistuu tapahtumaan yhtenä osallistujana muiden mukana. *es tapahtumien tuottaminen on monelle harrastus: sitä tehdään omalla vapaa-ajallaan ilman rahallisia korvauksia.

Jos sinulla on toimintaa, jota haluaisit tarjota erityisesti eurosinkuille, niin ota yhteyttä sivun alalaidan lomakkeella. Tässä tapauksessa tiedustelusi välitetään eurosinkkujen tapahtumatuottajille ja joku saattaa innostua järjestämään tarjoamaasi tapahtumaa. Kerro tuolloin mahdollisimman tarkkaan, mitä tarjoat ja mitä odotat tapahtumatuottajalta. Ymmärtänet varmaan, että listahintaista ja avointa tilaisuutta / tapahtumaa ei kannata tarjota eurosinkuille. Tuotteesi / palvelusi on oltava suunnattu jotenkin juuri meille. Emme näe mitään etua mainostaa sinua ilman, että itse saamme siitä jotain porkkanaa. Toki voit tarjota avoimessa tilaisuudessa jäljellä olevia paikkoja huokeaan hintaa juuri eurosinkulle; ehkä joku tapahtumatuottaja tarttuu siihen juuri sen vuoksi.

Joskus tapahtumatuottaja haluaa rajata tapahtumaan osallistujia mm. iän ja sukupuolen suhteen esimerkiksi siten, että paikalle saadaan yhtä monta naista ja miestä tietystä ikäryhmästä.

*es:n tapahtumatuottaja markkinoi tapahtumia ja tiedottaa niistä eurosinkkujen kanavilla

 • websivusto tapahtumakalentereineen + automatisoidut tapahtumaviestit jäsenille
 • sosiaalisen median tiedotuskanavat kuten FB, Twitter, G+ ja Instagram
 • postituslista, jossa on n. 2.000 henkilöä ympäri Suomen.

Jos yrittäjänä toivot ammattimaisempaa otetta *es-tapahtuman järjestelyissä niin huomioithan, että kyse on yksityishenkilöiden ideoimista tapahtumista muille sinkuille vapaa-ajallaan – yhteiseksi iloksi. Joskus on tarpeen ja jopa suotavaa sopia asioita ammattimaisesti, joten olethan silloin itsekin aloitteellinen:

 • mitä sovitaan
 • missä sovitaan
 • hinta: kokonaishinta tai hinta/osallistuja
 • peruutusehtosi
 • ym.

Huomaa, että *es:n tapahtumatuottajalle ei ole velvollisuutta järjestää samanlaisia tapahtumia tulevaisuudessa esim. jonotuslistalaisille.

Eurosinkkujen visio, missio ja arvot

Visio:
Eurosinkut, eli *es, on vapaamuotoinen rekisteröimätön yhteisö joka toimii sinkuille kanavana löytää yhteistä tekemistä ja yhdessä olemista sekä mahdollisuuden tutustua kiinnostaviin ihmisiin.

Missio:
Yhteisön jäsenet järjestävät yksityishenkilöinä, omatoimisesti ja oman kiinnostuksensa mukaisesti, ilmaisia tai omakustanteisia live-tapahtumia, johon muut yhteisön jäsenet voivat osallistua. Tapahtumista tiedotetaan yhteisön verkkosivuilla sekä postituslistojen kautta.

Arvot:
Luottamus hyviin ja rehellisiin ihmisiin ja jäsenistön tasa-arvoisuus sekä toiminnan ja tapahtumien voittoa tavoittelemattomuus ja epäkaupallisuus, poliittinen ja uskonnollinen sitoutumattomuus.

 

Ota yhteyttä

jos sinulla on yhteistyömahdollisuutta tarjota. Kerromme siitä eteenpäin aktiivisille tapahtumatuottajille ja joku voi mahdollisesti kiinnostua  yhteistyömahdollisuudesta.

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti

Miten löysit websivun eurosinkut.net?

Kun lähetät, näkyy vastaanottajalle myös IP-osoitteesi viestissäsi.


handshakes-930178_640

Rekisteriseloste  |   Käyttöehdot & evästeet

©2018 eurosinkut - *es

or

Log in with your credentials

Forgot your details?