Tapahtuman ajankohta: 17.08.2010
Sijainti: Espoo
Lisätty: 11.08.2010 klo 11:34 (päivitetty 13.08.2010 klo 11:35)
Ikäraja: Ei ikärajaa

Suunnistusopetus

Hei, kaikki luontoliikunnasta kiinnostuneet!

Suunnistusopetusta tarjotaan ensi tiistaina 17.8.2010 klo 17:30 Espoo/Leppävaaran urheilupuiston maisemassa. Ilmoittaudu mukaan!

PAIKKA JA AIKA:
http://www.espoonakilles.fi/er.php

Leppävaaran Sisu järjestää siellä kuntorastitapahtuman, joka on muuten joka tiistai läpi kesän ja syksyn. Tarkka osoite on Vanha maantie 13.
Kyse on isosta ulkoilutapahtumasta, jossa suurin osa suunnistajista on kuntoilijoita. Tämä koulutus on suunnattu kaikille ikään ja kokoon katsomatta.

Haastavinta on usein löytää paikanpäälle. Autolla tuleville opastus (valko-punainen merkki, jossa on nuoli) Turuntieltä eli ns. vanhalta Turuntieltä. Jos tulet junalla tai bussilla Leppävaaran asemalle niin laiturialueen tunnelista lähtee pohjoiseen päin -ei siis Selloon päin- kävelykatuun merkitty valkoinen viiva, joka johdattaa perille Urheilukentälle, matkaa reilu 1 km.
TAVATAAN PISTEESSÄ, JOSSA ON KARTTOJEN JAKO JA MAALI!
Tämä sijaitsee todennäköisesti Leppävaaran urheilukentän itä- tai länsipuolella. Sen tarkemmin Maalin paikkaa ei etukäteen tiedä. Jos et löydä voit kysyä muilta suunnistajilta tai soittaa minulle (ota puhnro mukaan!: 044 3406464 begin_of_the_skype_highlighting              044 3406464      end_of_the_skype_highlighting). Olethan ajoissa, jos myöhästyt, soita!

Kannattaa ottaa lenkkarit mukaan, jos aikoo hiukan juostakin. Kävelyyn sopii myös vaelluskengät tai saappaat (jos sataa). Riippuu vähän kelistäkin, mutta tämä maasto ei ole märkä ellei juuri ole satanut. Säistähän ei koskaan tiedä, mutta vaikka vettä sataisi, niin koulutus pidetään (jonkun räystään alla), koska säät kuuluu homman luonteeseen: ulkoilma harraste kun on.

Työkalut rastien löytämiseen ovat kompassi ja kartta. Valmiin kartan saa paikanpäältä 5 eur hintaan. Ota oma kompassi mukaan. Jos et omista sellaista niin harkitse, jos ostaisit sen urheilukaupasta, siitä voi olla hyötyä jatkossakin. Minulla on yksi ylimääräinen. Rastien leimaamiseen tarkoitetun elektronisen Emitin vuokra on 1 eur.

Tule kokeilemaan!

Metsäily terveisin, Mika P
Muista ilmoittautua! tai peruuttaa, jos et pääsekään.
Email: mika.pyhalampi@gmail.com
Gsm: 044 3406464

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet