Tapahtuman ajankohta: 16.08.2015
Sijainti: Helsinki
Lisätty: 26.07.2015 klo 18:04 (päivitetty 26.07.2015 klo 18:13)
Ikäraja: Ei ikärajaa

Gospel-konserttiin ja lounaalle sunnuntaina 16.8.2015

Mennään ”puhdistautumaan synneistä” “sunnuntaimessuun”, josta hartaus on kaukana. Helsingin juhlaviikoilla Lähetyskirkossa esiintyy The Campbell Brothers, joka soittaa bluesin lisäksi gospelin erityistä alalajia ”Sacred Steel”, jonka tunnistettava soundi syntyy sylissä näppäiltävistä lap steel ja pedal steel -kitaroista. Porukka herättää naisvokalisti Denis Brown kera Tähtitorninmäen aamuun korviahivelevällä gospelilla. Ks. http://www.helsinginjuhlaviikot.fi/tapahtuma/gospel-konsertti/ .

Jos tämän amerikkalaistyylisen gospel-konsertin jälkeen tuntuu siltä, että ruumis tarvitsee myös ravintoa, niin tule mukaan lounaalle perinteikkääseen suomalaistyyliseen ravintola Sea Horseen ( http://www.seahorse.fi/ ).

MISSÄ ja MILLOIN:
Tapaamme Lähetyskirkon edessä sunnuntaina 16.8.2015 klo 10:30. Osoite on Tähtitorninkatu 18, Helsinki (ks. kartasta http://dy.fi/9hd ). Konsertti alkaa klo 11, mutta koska istumapaikat ovat numeroimattomat, niin mennään sisään ajoissa, jotta saadaan hyvät istumapaikat.

Jos konsertin lisäksi haluat tulla kanssani lounaalle ravintola Sea Horseen, niin ilmoittaudu minulle sunnuntaihin 9.8.2015 mennessä osoitteeseen heyjude(at)luukku.com (pöytävaraus on 10 henkilölle). Ravintola on osoitteessa Kapteeninkatu 11, Helsinki ( http://www.seahorse.fi/rapidmaps-2/index.html ).

MITÄ MAKSAA?
Konserttilippu maksaa 17.50 + mahdollinen lounas à la carte listalta: http://www.seahorse.fi/page9/page9.html

Konserttilipun voit ostaa itse Lippupalvelun sivuilta: http://www.lippupalvelu.fi/event/gospel-konsertti-the-campbell-brothers-tiffany-godette-lippuja/154625


The Campbell Brothersin kotisivut löytyvät osoitteesta http://www.campbellbrothers.com/

Tässä myös yksi musiikkinäyte, jossa on mukana Denis Brown: https://www.youtube.com/watch?v=nvqwMoiX5cQ


Terveisin Jutta
heyjude(at)luukku.com
Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet