Tapahtuman ajankohta: 12.12.2015
Sijainti: Hamina
Lisätty: 19.10.2015 klo 15:18 (päivitetty 10.12.2015 klo 12:41)
Ikäraja: Ei ikärajaa

Wanhan Holviston Joulu - joulutapahtuma

Wanhan Holviston Joulu historiallisessa Haminan ympyräkaupungissa on tunnelmallinen ja lämminhenkinen tapahtuma, jossa voi kokea kiireettömyyttä ja aistia nuotion lämpöä sekä jouluisten herkkujen tuoksuja ja makuja. Myynnissä on mm. käsitöitä, puuesineitä, keramiikkaa, lahjatavaroita, joulukoristeita, kynttilöitä, maatilojen tuotteita, jouluherkkuja ja leivonnaisia. Wanhan Holviston Joulu on suosittu, jo 13. kerran järjestettävässä tapahtumassa kävijöitä riittää.

Haminassa on opastettu kierros ja omaa aikaa myös kaupungilla käyskentelyyn. Matkalla Haminaan pistäydymme Porvoossa Brumbergin makeistehtaan myymälässä, jossa voi maistella talon tuotteita ja tehdä ostoksia tehtaan hinnoin.

Matka on lauantaina 12. joulukuuta.

Olen järjestänyt vastaavan päivämatkan vuodesta 2009 lähtien. Useamman kerran ollaan oltu Loviisassa ja Porvoossa, viime vuonna Lohjalla, nyt uutena kohteena siis Hamina.

Lähde mukaan lämminhenkiseen tapahtumaan. Tule tekemään löytöjä markkinoilla tai muuten vain fiilistelemään joulunajan tunnelmaa sekä tapaamaan tuttuja aiemmista tapahtumista. Mikäli innostuit, käy raapustamassa nimesi tm:ssä (www.tahtoomukaan.net). Tapahtuma on 30-55-vuotiaille.

Tervetuloa joulutunnelmaan

Mikko.S.P.

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet