Tapahtuman ajankohta: 13.01. - 15.01.2012
Sijainti: Loppi
Lisätty: 11.11.2011 klo 15:56 (päivitetty 05.01.2012 klo 14:43)
Ikäraja: Ei ikärajaa

Wellness-mökkiviikonloppu

Olen vuokrannut eurosinkuille kelohonkaisen hirsihuvilan viikonlopuksi.

Ota irtiotto arjesta, rauhoitu, nauti hyvästä seurasta, tunnelmasta, lämmöstä, ruoasta ja rauhallisesta luonnosta. Täällä ei katsota tv:tä, soiteta musiikkia eikä liiemmin polteta sähkövaloja, vaan tunnelma luodaan takkatulella ja kynttilöillä.

Keskustelujen lomassa nautimme maittavasta ruoasta; esimerkiksi perjantai- iltana maistelemme asiantuntijan johdolla maailman parhaita juustoja niihin sopivine lisukkeineen, lauantai-iltana nautimme kymmenen ruokalajin slaavilaisen illallisen. Kelohirsisen saunan edustalla on avanto, ja saunassa mahdollisuus hunaja- ja turvekylpyihin. Lisäksi halukkaille on tarjolla ohjattua liikuntaa, mediaatiota ja joogaa.

Järvellä voi pilkkiä, hiihtää ja lumikenkäillä. Meillä on myös moottorikelkka käytössä.

Viikonloppu majoituksineen, saunoineen ja ruokineen maksaa 59 euroa per henkilö. Kuljetukset Lopelle hoidetaan kimppakyydein. Omat liinavaatteet tai makuupussi oltava mukana, mutta pyyhkeet kuuluvat hintaan. Majoittumaan mahtuu 18 henkilöä 2-4 hengen huoneissa, jonka lisäksi paikalle voi tulla lauantaina päiväkäynnille.

Tapahtuma on ensisijassa tarkoitettu eräsinkkujärkkäreille ja muuten aktiiveille retkeilijöille. Viikonlopun aikana ideoimme, keskustelemme ja suunnittelemme vuoden 2012 luontoretkiä ja -matkoja.

Järkkärinä

Mikko.S.P.

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet