Tapahtuman ajankohta: 22.09.2012
Sijainti: Nummela, Vihti
Lisätty: 20.09.2012 klo 12:36
Ikäraja: Ei ikärajaa

remonttitalkoot

Nyt tulevana lauantaina 22.09.2012 olisi pienimuotoiset talkoot Jarpan kotona. Asunto on siis lähes täysin riisuttua mallia vesivahgon takia,lukuun ottamatta saunaa ja kylppäriä ( vielä ). Vessanpönttöäkään ei taida olla vielä paikalla, mutta järjestän ns. portapotin jos lauantaihin mennessä pönttö ei ole paikoillaan.

Tarkoitus on purkaa yhden sisäseinän kipsilevytys ja olohuoneen katosta myös kipsilevyt pois, muurata kahin väliseinäharkoista yksi uusi seinä sekä siirtää väli-ovi uuteen paikkaan. Piikataan myös eteisestä noin neliö laattaa pois.

Työ on siis hiukan pölyistä kipsilevyjen takia!
Kaikki työvälineet löytyy paikanpäältä, niin rälläkkä jolla kiviä pienitään samoin vasaroita ja sorkkarautoja yms. Telineet ja tikkaat samoin. Jos jollain on omia suojalaseja suosittelen niiden ottamista mukaan kuin myös omat työhanskat jos katsoo ne tarpeelliseksi.

Mukaan mahtuu noin 5-6 henkilöä ja aloitusaika olisi noin klo 10 aamupäivällä. Tarjoan pitseriasta tilattavat ateriat, viiniä tai muita virvokkeita.

Ilmoittautumiset mieluimmin puhelimitse kun on aikaa nyt vähän. Aina toki voi yrittää meilata minulle jarmo.miettinen(at)woodengroup.fi mutta soitto tai tekstari on varmempi.

Mahdollisesti 29.09 olisi sitten kokopihan kattavan komposiittiterassin rakentaminen mutta siitä myöhemmin lisää.

Osoitteen saatte ilmoittautumisjärjestyksessä sitä mukaa kun paikat tulee täytteen.

t. Jarppa
040-9012252

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet