Tapahtuman ajankohta: 21.06. - 24.06.2019
Sijainti: Saaremaalla Sörven niemi
Lisätty: 11.04.2019 klo 11:44 (päivitetty 11.04.2019 klo 11:45)
Ikäraja: Yli 20-vuotiaille

Juhannuksen vietto Saaremaalla

Hei,
mennään pienellä porukalla maks noin 15 henkeä telttailemaan ostamalleni merenrantatontille Saaremaalle Türju Küla nimiseen kylään joka on Sörvenniemen länsirannalla.
Tontilla ei tällä hetkellä ole vielä mitään mutta tarkoitus on saada sinne Juhannukseen mennessä tynnyrisauna ja ruokien kylmänäpitämiseen joku jääkaappi ja bensakäyttöinen agregaatti.
Omaan kyytiini voisi sopia maks 1 ihminen joten omatoimiset kyydit ja kimppakyydit on varmaan suotavia. Lauttalippu esim Virtsu-Kuivatu välille kannattaa tilata netin kautta tiettyyn alukseen koska muuten voit joutua jonottamaan tunteja kummassakin päässä. www.praamid.ee
Kyseiset sivut on vain eestinkielellä joten voin auttaa puhelimitse siinä vaiheessa kun tilaat lippua.

Lähin ympärivuotinen kauppa on 20km päässä ja kesäkaudella siellä on joku kyläkauppa + ravintola noin 3km päässä. En ole vielä käynyt tutustumassa.

Grillataan, chillataan ja käppäillään pitkin metsiä ja kylänraitteja nauttien hyvästä säästä ja seurasta. Saunotaan ja käydään meressä, joka valitettavasti on 200m päässä saunasta, rakentaa ei saa lähemmäksi.

Jokainen maksaa matkansa itse, eikä minulle tarvitse mitään maksaa läsnäolostaan.

Itse menen sinne varmaankin torstaina aamupäivällä ja palaan maanantaina, mutta jos joku haluaa jäädä pidempään,se on toki sallittua.

t. Jarppa
Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet