Tapahtuman ajankohta: 28.06.2014
Sijainti: Helsinki
Lisätty: 23.06.2014 klo 21:57 (päivitetty 27.06.2014 klo 13:18)
Ikäraja: Ei ikärajaa

Katajanokan maailmanpyörä + ravintolaratikka SpåraKOFF !MUUTOS!

NYT kaksi plus yksi tapahtumaa yhdellä iskulla ;)

Lähtöaika - ja paikka:
La 28.6. klo 15.30 Kansallisteatterin portailta Rautatieasemalta, josta lähdemme yhdessä kohti Katajanokkaa (sään salliessa kävellen noin 20 min, muussa tapauksessa kakkosen/nelosen ratikalla).
Tapahtuma 1: Katajanokan maailmanpyörä eli virallisesti Finnair Sky Wheel on ensimmäinen tämän kokoluokan maailmanpyörä Suomessa.

Maailmanpyörässä on 30 ilmastoitua gondolia. Osa hyteistä on erikoishyttejä, joissa on lasipohja.

Noin 15 minuutin kierros maksaa 12 euroa. Jos sinulla on Finnair Plus -kortti, ota se mukaan sillä saat 25 % alennuksen. Halutessasi voit myös varata VIP-gondolin 195 eurolla ;) Sen lattia on lasia ja istuimet nahkaa. Hintaan kuuluu pullo shampanjaa. VIP-gondoliin mahtuu neljä henkilöä.
Tapahtuma 2: Kun maailmanpyörä on koettu, hypätään Koffin pubiratikkaan SpåraKOFFiin MIKONKADUN pysäkiltä klo 17 (tai seuraavaan klo 18 lähtöön jos emme ehdi tuohon klo viiden kyytiin - jos taas aikaa jää, voimme piipahtaa läheisellä terassilla).

SpåraKOFF on ravintolaksi muutettu ratikka. Tarjolla on olutta, siideriä ja virvokkeita. Se kiertää Helsingin kantakaupungin keskeisimmät nähtävyydet. Yksi kerros ratikassa kestää hiukan alle tunnin, mutta kukapa kieltää istumassa useammankin kierroksen ;)

Hinta on 9 e (S-etukortilla 7 e).
Ilmoittautuminen s-postitse ei ole pakollista, mutta suotavaa. Näin tiedän odottaa sinua paikalle.

PLUS se kolmas (3) tapahtuma: *esä-terassi (ks. http://eurosinkut.net/showTapahtuma.do?id=7842)


Näkemisiin,
Marge

Päivitys 27.6.2014:
Järkkäri vaihtunut. Valitettavasti itselleni tuli este, joten ihqut, kokeneet järkkärit, Arto ja Merete pitävät teistä hyvää huolta. Ilmoittautumiset kuitenkin oheiseen osoitteeseen (toimitan ilmoittautumislistan uusille järkkäreille la 28.6. klo 9.30, joten ilmoittauduthan sitä ennen).


Nettisivuilta lisäinfoa:
http://finnair-skywheel.com/fi
http://www.koff.fi/sparakoff


Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet